Как мога да изтрия задание?
Обновено
Задание може да бъде изтрито единствено от Учителското табло и само от учителя, който го е създал. Ето как става това:
- Отиди в твоето Учителско табло.
- Избери съответния клас от страницата Моите класове.
- Щракни върху Задания.
- Намери заданието, което искаш да изтриеш, и отвори трите точки отдясно.
- Щракни върху Изтриване.
- Ще се отвори изскачащ прозорец с въпрос дали наистина искаш да изтриеш заданието. Щракни върху Да, да бъде изтрито.


Забележка: След изтриването на даденото задание, то вече няма да се появява нито в страницата със задания на учителя, нито в поредицата със задания на съответните ученици.